Cukroměr pivovarský s teploměrem


• Měřící rozsah je 0-10% a 10-20%
• Měřící rozsah teploměru 0 až +50°C
• Dělení stupnice 1°C
• Stupnice je vyměřena při 20°C
• délka cukroměru 380 mm

Cena od 300,00 Kč
Ceny jsou uváděné bez DPH
Varianta
Kód
Dostupnost
Cena bez DPH
Počet kusů
CP0-10
в наличии
300,00 Kč
Detail
CP10-20
в наличии
300,00 Kč
Detail

Základní informace

Určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %.

V horní části měřidla je umístěna stupnice od 0-10% nebo10-20%. Jeden dílek na stupnici=0,1 %. Měřidlo se vloží do tekutiny a samovolně se ponoří (vhodné je použít odměrný válec se vzorkem tekutiny), na stupnici přečteme (v místě ustálení hladiny) kolik má tekutina % cukru.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".