Membránové oddělovače, potravinářské šroubení DIN 11851

Oddělovací membrány se používají v kombinaci s vhodnými manometry a snímači tlaku. Oddělovače jsou určeny pro aplikace ve kterých nesmí dojít ke kontaktu provozního média s měřidlem (např. z důvodu znečištění, přítomnosti pevných částic, viskozitě atd.)

Cena od 1 357,00 Kč
Ceny jsou uváděné bez DPH
Varianta
Kód
Dostupnost
Cena bez DPH
Počet kusů
DCS_311_25_1/4
skladem
1 357,00 Kč
Detail
DCS_311_25_1/2
skladem
1 357,00 Kč
Detail
DCS_311_32_1/2
skladem
1 357,00 Kč
Detail
DCS_311_40_1/4
skladem
1 357,00 Kč
Detail
DCS_311_40_1/2
skladem
1 357,00 Kč
Detail

Základní informace

Jsou navrženy s důrazem na dlouhodobou životnost a extrémní provozní podmínky. Oddělovače jsou určeny do potravinářského a nápojového průmyslu a všude tam, kde je kladen důraz na důslednou sanitaci a pročištění systému. Tlakoměry s membránovým oddělovačem je rovněž možné použít v provozech, kde se vyskytují vibrace nebo pulzující tlaky.

Připojí se pomocí závitu DIN 11851 převlečné matice. Monometry musí být odvzdušněny pomocí odvzdušňovací zátky viz. štítek na měřidle. Dotahování manometrů je nutno provádět vždy pomocí příslušného klíče, nikdy ne pouzdrem manometru.

Technická data membránového oddělovače s převlečnou maticí dle DIN 11851

  • Materiál oddělovací membrány: AISI 316L (1.4404), Ra≤0,8 µm
  • Materiál těla oddělovače: AISI 316 (1.4401)
  • Materiál převlečné matice: AISI 304 (1.4301)
  • Provozní teplota: –45 °C až +150 °C
  • Membrána navržena na tlakový rozsah: 0–60 bar
  • Plnění dle požadavků na aplikaci: silikonový olej, rostlinný olej (mandlový)
  • Připojení manometru, snímače tlaku k oddělovači: závit vnitřní 1/2" BSP, 1/4" BSP
  • Připjení oddělovače převlečná matice - potravinářské šroubení dle DIN 11851
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".