Nerezové klapky přímé, potravinářské/mlékárenské šroubení typ G-G
- Standard: DIN 11851 (potravinářské/mlékárenské šroubení)
- Typ připojení: závitové G-G
- Materiál: SS - nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
- Ovládání: ruční
- Materiál těsnění: VMQ (silikon –50 °C až 180 °C)
- Max. provozní teploty: –10 °C až +100 °C
- Sterilizační teplota: 150 °C (max. 20min)
Ceny jsou uváděné bez DPH
Základní informace
| Standard | DIN 11851 (potravinářské/mlékárenské šroubení) |
| Typ připojení | závitové G-G |
| Materiál | SS - nerezová ocel 1.4301 (AISI 304) |
| Ovládání | ruční |
| Materiál těsnění | VMQ (silikon –50 °C až 180 °C) |
| Max. provozní teploty | –10 °C až +100 °C |
| Sterilizační teplota | 150 °C (max. 20min) |
Oblasti použití přímé, uzavírací klapky
Farmacie, pivovarnictví, potravinářský a nápojový průmysl, mlékárenský průmysl, chemický průmysl atd.