Cukroměr pivovarský 10-20%

Kód: CP10-20
Hmotnost: 0,1 kg
EAN: CP10-20
Dostupnost: skladem
Cena bez DPH 300,00 Kč
Chci nakupovat v EUR
Dotaz na technika

Popis

Cukroměr pivovarský 10-20%

• měřící rozsah: 10–20%
• měřící rozsah teploměru: 0 až +50°C
• dělení stupnice: 1°C
• stupnice je vyměřena při 20°C
• délka cukroměru: 380 mm

Použití cukroměru:

Určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových procentech.

V horní části měřidla je umístěna stupnice 10–20%. Jeden dílek na stupnici = 0,1 %. Měřidlo se vloží do tekutiny a samovolně se ponoří (vhodné je použít odměrný válec se vzorkem tekutiny). Na stupnici v místě ustálení hladiny přečteme, kolik má tekutina % cukru.