Cukroměr pivovarský 10-20%

  • Kód: CP10-20
  • Hmotnost: 0,10 kg

Cukroměr pivovarský 10-20%

Počet kusů
13,05 €
Ceny jsou uváděné bez DPH
SKLADEM

Základní informace

• měřící rozsah: 10–20%
• měřící rozsah teploměru: 0 až +50°C
• dělení stupnice: 1°C
• stupnice je vyměřena při 20°C
• délka cukroměru: 380 mm

Použití cukroměru

Určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových procentech.

V horní části měřidla je umístěna stupnice 10–20%. Jeden dílek na stupnici = 0,1 %. Měřidlo se vloží do tekutiny a samovolně se ponoří (vhodné je použít odměrný válec se vzorkem tekutiny). Na stupnici v místě ustálení hladiny přečteme, kolik má tekutina % cukru.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".