Plováčkový průtokoměr /rotametr/
0.1~1 m3/hod., vnitřní závit BSP 1/2"

  • Code: PPF-15D-100
  • Poids: 0,13 kg
Variante
Quantité
528,00 Kč
Les prix sont indiqués hors TVA
SUR LE STOCK

Informations de base

Materiál ABS (šrouby, plovák, spoje), ASA (průhledná část)
Připojenívnitřní závit BSP 1/2"
TěsněníEPDM
Teplota0 °C až 40 °C (krátkodobě 60 °C s ohledem na použité materiály)
Maximální tlak0.6 MPa
Médiumkapalina (voda, slabá zásada, slabá kyselina)
Průtok0,1 až 1 m³/hod. (100–1000 l/hod.)
Přesnost měření± 5%
Rozměrycelková výška 20,3 cm

Oblasti použití rotametru (průtokoměru)

Je používán v chemickém průmyslu, lehkém průmyslu, farmacii, potravinářském průmyslu, aplikace v ochraně životního prostředí atd.

Montážní poloha průtokoměrů z naší nabídky: vertikální (svislá). Průtokoměry jsou funkční pouze ve svislé poloze.

Chemická odolnost ABS/ASA

ABS polymery jsou odolné vůči vodným kyselinám, zásadám, koncentrované kyselině chlorovodíkové a fosforečné, alkoholům, živočišným, rostlinným a minerálním olejům. Bobtná v ledové kyselině octové, chloridu uhličitém a v aromatických uhlovodících. Degradují v koncentrované kyselině sírové a dusičné. Jsou rozpustné v esterech, ketonech, ethylendichloridu a acetonu.

Vhodné aplikace pro EPDM (těsnící O-kroužek)

  • pro horkou vodu a vodní páru (trvale 180 °C, krátce 210 °C)
  • pro kyseliny (kyselina chlorovodíková, kyselina dusičná a kyselina fosforečná)
  • pro alkalické roztoky (hydroxid sodný, hydroxid draselný)
  • pro ozon (40 °C; 0,001% tj. 1 000 pphm)
  • CIP/SIP systémy u nepřetržitého provozu v potravinářském, nápojovém a farmaceutickém průmyslu
Nous nous soucions de votre vie privée

Nous avons besoin de votre consentement pour l'utilisation de cookies afin que nous puissions mieux personnaliser le site Web pour vous et le rendre plus facile à utiliser. En cliquant sur le bouton "J'accepte", vous acceptez l'enregistrement de cookies dans votre navigateur, grâce auxquels vous pourrez utiliser au maximum le potentiel du site. Les détails peuvent être trouvés sur la page "Informations sur les cookies".