- Nerezové šroubení přivařovací dle DIN11851
- Nerezové šroubení přivařovací SMS
- Nástavec hadicový s kuželovým hrdlem DIN 11851
- Redukce centrická K/M-G, DIN šroubení
- Redukce centrická (soustředná), SMS/DIN norma
- Membránové oddělovače, potravinářské šroubení DIN 11851
- Spojka CLAMP/šroubení_C-G
- Nástavec hadicový se závitovým hrdlem SMS
Jsme tu pro Vás
Po - Pá 7:30 - 15:00
Nerezové šroubení přivařovací dle DIN11851
Vlastnosti:
- potravinářské nerezové šroubení se skládá z matice, kuželového hrdla, závitového hrdla a těsnění
- standard: šroubení je dodáváno dle normy DIN 11851
- materiál: nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
- max. pracovní tlak: 10 bar
- pracovní teploty: –50 °C až 180 °C dle použitého typu těsnění
Charakteristika:
Šroubení je vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 . Jako těsnění v naší nabídce naleznete silikon. Šroubení lze použít jednotlivě nebo jako celé kusy v závislosti na typu aplikace. V nabídce jsou i zaslepovací matice k potravinářskému šroubení včetně silikonového a EPDM těsnění.
Oblasti použití:
Potravinářské šroubení se používá pro připojení nerezových armatur a spojování nerezového potrubí ve vinařství, pivovarnictví, v mlékárenském a nápojovém průmyslu, výrobě potravin a ve farmacii, kde spolehlivě zajištuje bezpečné spojení jednotlivých dílů a dobrou sanitovatelnost.