Nerezové potravinářské šroubení přivařovací

Pokračujte výběrem podkategorie

Vlastnosti:

  • potravinářské nerezové šroubení se skládá z matice, kuželového hrdla, závitového hrdla a těsnění
  • standard: šroubení jsou dodávána dle normy DIN 11850 a 11851
  • materiál: nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
  • maximální pracovní tlak: 10 bar
  • pracovní teploty: –50 °C až 180 °C dle použitého typu těsnění

Charakteristika:

Šroubení je vyrobeno z nerezové oceli AISI 304. Jako těsnění naleznete v naší nabídce silikon. Šroubení lze použít jednotlivě nebo jako celé kusy v závislosti na typu aplikace. V nabídce jsou i zaslepovací matice k potravinářskému šroubení včetně silikonového těsnění.

Oblasti použití:

 Potravinářské šroubení se používá pro připojení nerezových armatur a spojování nerezového potrubí ve vinařství, pivovarnictví, v mlékárénském a nápojovém průmyslu, výrobě potravin a ve farmacii, kde spolehlivě zajištuje bezpečné spojení jednotlivých dílů i dobrou sanitovatelnost.