Nerezové šroubení přivařovací SMS

Vlastnosti:

  • Potravinářské nerezové šroubení se skládá z matice, kuželového hrdla, závitového hrdla a těsnění.
  • Standard: Šroubení je dodávána dle normy SMS
  • Materiál: nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
  • Max. pracovní tlak: 10 bar
  • Pracovní teploty: –50 °C až 180 °C dle použitého typu těsnění

Charakteristika:

Šroubení je vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 . Jako těsnění v naší nabídce naleznete silikon. Šroubení lze použít jednotlivě nebo jako celé kusy v závisloti na typu aplikace. V nadíce jsou i zaslepovací matice k potravinářskému šroubení a silikonové těsnění těchto matic.

Oblasti použití:

Potravinářské šroubení se používá pro připojení nerezových armatur a spojování nerezového potrubí ve vinařství, pivovarnictví, mlékárenský průmysl, nápojový průmysl, výroba potravin a ve farmacii, kde spolehlivě zajištuje bezpečné spojení jednotlivých dílů a dobrou sanitovatelnost.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".