Cukroměr pivovarský 0-10%

Kód: CP0-10
Hmotnost: 0,1 kg
EAN: CP0-10
Dostupnost: skladem
Cena bez DPH 12,98 €
Chci nakupovat v Kč
Dotaz na technika

Popis

Cukroměr pivovarský 0-10%

• měřící rozsah: 0–10%
• měřící rozsah teploměru: 0 až +50°C
• dělení stupnice: 1°C
• stupnice je vyměřena při 20°C
• délka cukroměru: 380 mm

Použití cukroměru:

Určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových procentech.

V horní části měřidla je umístěna stupnice od 0 do 10% nebo od 10 do 20%. Jeden dílek na stupnici = 0,1 %. Měřidlo se vloží do tekutiny a samovolně se ponoří (vhodné je použít odměrný válec se vzorkem tekutiny). Na stupnici v místě ustálení hladiny přečteme, kolik má tekutina % cukru.